Det finns många sätt att stödja Gambiagruppernas arbete. Här kan du välja vilket sätt som passar dig bäst.
För varje krona du skänker lägger Sida till nio! En bra affär med andra ord!

 

Bli medlem i en Gambiagrupp

Att bli medlem i någon av Gambiagruppernas grupper är ett av de bästa och roligaste sätten att stödja oss på. Det finns alla typer av medlemmar, en del betalar bara in ett bidrag varje månad medan andra är aktiva i sitt insamlingsarbete genom olika typer av aktiviteter. För att se vilken grupp som passar dig bäst kan du studera listan över grupper.

Hittar du ingen grupp du gillar? Varför inte starta en egen? Det är inte svårt! Kontakta vårt kansli för mer information.

 

Skänk en gåva via SMS, 90-konto eller online

Om du vill skänka pengar kan du antingen göra detta via vårt Plusgirokonto 90 02 38–7 eller Bankgirokonto 900-2387, genom att swisha till 123 9002387, genom att SMS:a Gambia 50 (Gambia mellanslag 50) eller Gambia 100 till nummer 729 70 eller direkt online via Payson.

 

Skänk din aktieutdelning skattefritt

Visste du om att du har möjlighet att skänka utdelningen från dina aktier skattefritt? Det gör att gåvan ökar i värde med 43% för oss! Även delägare i fåmansbolag har möjlighet att skänka hela eller delar av utdelningen.

 

Gåvobrev vid högtidsdag

Känner du någon som ”har allt”? Då blir säkert en gåva till Gambiagrupperna en uppskattad present! Här kan du välja gåvobrev: Gåvogram och minnesgåva

 

Webbshop

I Gambiagruppernas webbshop kan du köpa kläder och prylar med Gambiagruppernas och FIOH:s logotyp.

 

Företagssamarbete

Vill ditt företag eller din arbetsplats skänka pengar till en viss by eller ett projekt?
Ta i så fall kontakt med kansliet för att diskutera vad som skulle passa er bäst.

 

Klimatkompensera dina flygresor

Flyget orsakar stora mängder koldioxidutsläpp som bidrar till växthuseffekten. Genom att betala klimatkompensations vid flygresor till Gambiagrupperna kan vi plantera träd som tar upp lika mycket koldioxid som dina flygresor orsakar.

 

Gambiagrupperna får också bidrag från andra finansiärer såsom det gambianska utbildningsdepartementet (lån och bidrag från bl a Världsbanken), UNICEF och World Food Programme med flera, för att implementera olika projekt i Gambia.

 

 

Gambiagrupperna har ett 90-konto vilket innebär att Svensk Insamlingskontroll kontrollerar hur insamlade medel används.
Det är din garanti för att pengarna används på rätt sätt.