Klassrum med elever

Det finns många sätt att stödja Gambiagruppernas arbete.
Här kan du välja vilket sätt som passar dig bäst.
För varje krona du skänker lägger Sida till 19! En bra affär med andra ord!


Bli medlem i en Gambiagrupp

Att bli medlem i någon av Gambiagruppernas grupper är ett av de bästa och roligaste sätten att stödja oss på. Det finns alla typer av medlemmar, en del betalar bara in ett bidrag varje månad medan andra är aktiva i sitt insamlingsarbete genom olika typer av aktiviteter. För att se vilken grupp som passar dig bäst kan du studera listan över grupper.

Hittar du ingen grupp du gillar? Varför inte starta en egen? Det är inte svårt! Kontakta vårt kansli för mer information.


Företagssamarbete

Vill ditt företag eller din arbetsplats skänka pengar till en viss by eller ett projekt?
Ta i så fall kontakt med kansliet för att diskutera vad som skulle passa er bäst.


Klimatkompensera dina flygresor

Flyget orsakar stora mängder koldioxidutsläpp som bidrar till växthuseffekten. Genom att betala klimatkompensations vid flygresor till Gambiagrupperna kan vi plantera träd som tar upp lika mycket koldioxid som dina flygresor orsakar.

Gambiagrupperna får också bidrag från andra finansiärer såsom det gambiska utbildningsdepartementet (lån och bidrag från bl a Världsbanken), UNICEF och World Food Programme med flera, för att implementera olika projekt i Gambia.

 

Gambiagrupperna har ett 90-konto vilket innebär att Svensk Insamlingskontroll kontrollerar hur insamlade medel används. Det är din garanti för att pengarna används på rätt sätt.