Är ni ett företag, en organisation, myndighet eller annat som vill samarbeta med Gambiagrupperna? Hör gärna av er i så fall till kansli@gambiagrupperna.se

 

Testamente via Jurio AB

Gambiagrupperna har skrivit ett avtal med företaget Jurio AB. Företaget arbetar med juridiska tjänster på nätet.

Genom tjänsten kan du upprätta ett skräddarsytt testamente på Jurios hemsida under 15 minuter – var och när det passar dig. Och bäst av allt: om du inkluderar Gambiagrupperna i din sista vilja blir hela testamentet gratis!

Varför ha ett testamente?

Med ett testamente kan du exempelvis säkerställa att din sambo ärver dig, förtydliga hur arvet ska fördelas mellan dina barn, eller göra så att arvet från dig blir så kallad enskild egendom. Med andra ord är det ett mycket viktigt dokument som kan göra stor skillnad för dem du lämnar efter dig. Inte minst kan du i ett testamente ge ett sista bidrag till en fråga som är viktig för dig.

Genom att donera till Gambiagrupperna i ditt testamente kan du bidra till det viktiga arbete Gambiagrupperna bedriver tillsammans med våra samarbetspartners i ett av världens fattigaste länder. Beroende på din situation kan du välja mellan att donera en fast penningsumma, fonder, aktier eller till och med hela eller delar av ditt totala arv. Din donation stödjer vårt arbete och hjälper oss att fortsätta vårt viktiga arbete. Som tack blir ditt testamente helt kostnadsfritt.

Jurio AB erbjuder ett enkelt och smidigt sätt att skriva ett testamente. Det enda du behöver göra är att svara på frågor i deras digitala formulär, och sedan signera dokumentet framför två vittnen. Processen är tydligt guidad och du får löpande information och stöd hela vägen tills testamentet är färdigt.

Har du ett testamente sedan tidigare men vill ändra det? I det nya testamentet du skapar med Jurio framgår det att det nya ersätter det gamla, så att det inte råder tvivel om vad din önskan är.

Genom att inkludera Gambiagrupperna i ditt testamente blir det inte bara kostnadsfritt för dig, du gör också en reell skillnad i vårt arbete. Klicka här för att komma igång!

Kom ihåg: För att ett testamente ska bli giltigt måste det signeras för hand framför två samtidigt närvarande vittnen, som också ska underteckna testamentet. Jurio guidar dig genom hela processen.